Lazada Malaysia
adf.ly - shorten links and earn money!

Pendekkan Link dan Dapat Duit Dengan Adf.ly


Assalamu'alaikum dan salam sejahtera...

Kalau sebelum ini aku kongsikan cara dapatkan GANJARAN MUDAH dengan ChurpChurp, kini aku berkongsi pula bagaimana mendapatkan sedikit upah dengan mudah semudah A B C. Tapi mungkin cara ini lebih mudah daripada A, B, C kerana kamu hanya perlu memendekkan/mengecutkan link URL anda dan promosikannya, kamu akan mendapatkan upah daripadanya. MUDAH BUKAN!

Jadi kepada yang rajin membuat entri untuk blog, pendekkan saja URL entri kamu dan sebarkan di laman sosial popular seperti Facebook dan Twitter. Setiap kali link kamu di-klik, ganjaran wang masuk ke dalam akaun. MUDAH BUKAN!

Adf.ly telah menyediakan perkhidmatan bermanfaat ini dan memberikan ahlinya dengan ganjaran wang.

Bagaimana?

1. Pertama-tama, daftar dahulu dengan Adf.ly -> disini.

2. Selepas itu anda hanya perlu  pendekkan URL. Kemudian promosikan URL yang telah dipendekkan itu. Contoh URL blog ini yang telah dipendekkan : http://adf.ly/jM2t

3. Semudah itu sahaja. Pembayaran pula akan dibuat melalui Paypal. Tidak tahu buat Paypal? Tutorial disini.

4. Penafian. Baca PENAFIAN disini.

adf.ly - shorten links and earn money!

Apa tunggu lagi. Shrink saja URL anda, promosikan dan DAPAT DUIT!


Hebahkan artikel ini. Kongsikan kepada rakan-rakan.

6 komenteraksi:

Zurina J. said... [Balas Komen]

Yeyeh! sy sudah ada akaun ni...
siuknya... nda lama lg sy mau guna duitnya pigi makan nasi ayam...ihihi.
s1

Anne Nurain said... [Balas Komen]

mo try..
best ka tuh??
hehehe...

Alfian J. said... [Balas Komen]

@Anne Nurain
mestilah best..ehehe..
sng jak tu..daftar..pastu pendekkan link..then letak la d fb..kan xcantik klu letak link pjg2 kat fb..pkai je la adf.ly ni..ehehe

skemaboy said... [Balas Komen]

s6

Giallo Rossi said... [Balas Komen]

melanggar kebijakan adsense tak?

Radian Galen said... [Balas Komen]

Sorry tansri nak tumpang syering siket..
Kawan2 kalau nak buat Blog instan bisa Bisa buat ka sini,
Selain Blog anda dikunjungi puluhan ribu orang, anda juga bisa menikmati komisyen dari link Referal anda, kalaupun anda punya bisnis, otomatis mendapatkan dua sumber pendapatan langsung dari link pribadi
MENDAFTAR GRATIS
http://instantblogsubscribers.com/vip/grand89

Post a Comment

s1   s2   s3   s4   s5   s6   s7   s8   s9   s0

"Amalan membaca perlu diterapkan pada diri anak muda zaman sekarang. Walaupun perlu menggunakan paksaan". - pesan Tun Mahathir.

Jadi, kalau sudah baca.

Apa lagi.. Lontarkan suaratokrasi anda!