Lazada Malaysia
adf.ly - shorten links and earn money!

DiGi iPhone 4 Life


Rasanya,terlalu banyak dah aku angan-angankan
Tapi tak apa, angan-angan itu kan impian
Bila ada impian, baru ada kemahuan.

Iya, memang aku impikannya.
Apa? Aduh, kan dah cakap. Aku mahu DiGi iPhone 4.
Aku mahu sempurnakan hidupku dengan DiGi iPhone 4.
Selain itu, aku perlu bergambar dengannya untuk aku letak di thumbnail account Nuffnang aku.

Dreaming of iPhone 4

Aku mahu bernafas,
Aku mahu bebas,
Aku mahu style,
Aku mahu happy,
Aku mahu rumah besar,
Aku mahu motorsikal Ducati,
Aku mahu kereta Ferrari,
Aku mahu apa lagi?
Aku mahukan iPhone 4 untuk jadikan impianku di atas menjadi realiti.
Kerana semua tu ada di dalam iPhone 4.

Selain itu, iPhone 4 boleh membuatkan aku jadi sangat gagah dan perkasa.
kerana kuasanya memberikan aku super power yang aku tidak terjangkakan.
Sehingga aku mampu mengangkat Eiffel Tower, ahli sumo, kereta kebal ataupun sebuah cruise yang berada dalam iPhone 4 dengan hanya sebelah tangan. Tengok gambar di bawah ni!


iPhone untuk contest nuffnang
Bercanda ye. Jangan marah ha! :D

Dengan iPhone 4 aku sentiasa gembira dan ceria,
kerana padanya ada apps.

Dengan iPhone 4 aku sentiasa melihat dengan jelas dan terang,
kerana padanya tersedia dalam paparan HD. (720p tu...)

Dengan iPhone 4 aku sentiasa tersenyum,
kerana padanya ada kamera yang berresolusi tinggi. (depan kamera mesti senyum)

Dengan iPhone 4 aku sentiasa berasa segak dan bijak,
kerana padanya aku menggunakan DiGi yang Always the smarter choice.

Dengan iPhone 4, 
i got a life... :)

Nuffang iPhone 4 contest
iPhone 4 me + 4 play+ 4 real = iPhone 4 Life

Baju tuk peraduan
Baju T aku reka khas untuk contest ni! Yeehaa!

Angan sudah,
mimpi pun sudah.
4 hari berlalu sudah,
genap 4 entry post aku dah olah. 

Syarat aku dah penuhi,
harap-harap dapat memikat juri.




Episod 1 : Digi iPhone 4 Me

1 komenteraksi:

D Money King said... [Balas Komen]

good luck 4 d iphone4

mine:

http://i.wiz.my/2010/10/01/digi-iphone-4-life/

Post a Comment

s1   s2   s3   s4   s5   s6   s7   s8   s9   s0

"Amalan membaca perlu diterapkan pada diri anak muda zaman sekarang. Walaupun perlu menggunakan paksaan". - pesan Tun Mahathir.

Jadi, kalau sudah baca.

Apa lagi.. Lontarkan suaratokrasi anda!