Lazada Malaysia
adf.ly - shorten links and earn money!

Hadiah dari ChurpChurp! Yeehaaa~


Assalamualaikum & salam mesra~

Tanpa disangka-sangka, aku telah menang hadiah dari ChurpChurp. Hadiah yang aku menang ni hasil dari peraduan #ChurpChurp The Great Race. Iya, itulah yang iklan ada ikon profil Facebook kita sedang berlumba di dalam kereta kiut. Aku pun tidak sedar aku turut serta dalam The Great Race tu. Tiba-tiba aku diisytihar sebagai pemenang. Ini emel yang aku dapat dari pihak ChurpChurp.

Klik imej untuk paparan gah perkasa!

Congratulations! You've won a pair of movie passes from The Great Race!  Menang hadiah saguhati saja daa. Ehehehe. Tapi yang menjadi kemusykilan aku,
You may collect your movie passes from the details shown below (do present your email address for verification); 

Office address: 
2B-5, 12B-6, Heritage House, 33 Jalan Yap Ah Shak, 50300 Kuala Lumpur, Malaysia

Pick up time: 
- 10.00 AM - 12.PM
- 2.00PM - 5.30PM
Macamana aku nak tebus hadiah aku ni kalau aku di Sabah??? Krukukuiiii!!!!


p/s: ChurpChurp memang medium yang berfaedah untuk menjana duit dari internet. Hihihihi.

22 komenteraksi:

Fadzmie Mohamad said... [Balas Komen]

Macam mana ko boleh tidak perasan yang ko ada join? Menang lagi tu, even saguhati, still menang juga kan. Haha. Tinggi oh luck ko ni. Nice! Haha.

Zurina J. said... [Balas Komen]

Alamak! macamana mau tebus hadiah di KL? jauhnya...
Tapi apapa pun, congratulation!!! keh²

s1

Alfian J. said... [Balas Komen]

@Fadzmie Mohamad
Iya ooo. Aku rasa aku ada klik "Join the race" kali tu. tu pasal ada join tu. Baru tu menang tiket lagi. Eehehehehe...
s1

Alfian J. said... [Balas Komen]

@Zurina J.
Krukukuiiiii!!!

Bisa² aku menang ba. Ahahahaha!

Tapi mau tebus hadiah tu d KL. Baru tu menang tiket filem percuma jak lagi tu.

s3

mommynana said... [Balas Komen]

tahniahhh s2

Alfian J. said... [Balas Komen]

@mommynana
Yiipppee! s2

messi hat trick said... [Balas Komen]

unlimited dollar transfer.....$$$$$$$$$

SRenungan said... [Balas Komen]

tahniah.. :)
suruh churp2 poskan..hehehe

Just said... [Balas Komen]

COngratz. bg ja aku tu tiket. hehehe..

moenas said... [Balas Komen]

numpang coret2 brow

Alfian J. said... [Balas Komen]

@SRenungan
A'ah! Aku dah hntr tiket kat ChurpChurp & drg dah minta alamat aku. Ehehehe

Alfian J. said... [Balas Komen]

@Just
Aku pun mau gak tgk ba Just.
s1

Zurina J. said... [Balas Komen]

@Alfian J.
Tiket wayang apa tu? Aku mau ikut...... Bawa aku............
s1

Alfian J. said... [Balas Komen]

@Zurina J.
Ntah. Aku pun xtau. Tgk la nt camna. Ehehehe

Fathiah Hamim said... [Balas Komen]

meh fa tolong ambilkan :D

Cik Yana said... [Balas Komen]

Lorrr~ dorang tak post kan ke? Suruh la sape2 member tolong amekkan. Nak suruh cik Yana pun boleh. Nak bagi terus kat cik Yana pun boleh. Hahaha~

Cik Yana perlukan VOTE korang yang baik hati :)

Alfian J. said... [Balas Komen]

@Fathiah Hamim

Hihi. Fa mau tlg ka? Wah, tharunyerr...
s4

Alfian J. said... [Balas Komen]

@Cik Yana
Cik Yana pun tlg amik ker? Ok, nt klu dah amik kirimkan ke Sabah ngan xtra mknn free ye.
s1

sekadar lelaki biasa said... [Balas Komen]

woooooo... hebat ko racing ni.. anyway, congrats :)

samizul.net said... [Balas Komen]

TAHNIAH sebab menang, n TAKZIAH sebab mungkin nda dapat menikmati hadiah..? Muahua3.. Bah minta tukarlah bos.. Tiket boleh ambil di GSC Suria Sabah.. Tengok Harry Potter / Transformer, miaha3

Alfian J. said... [Balas Komen]

@samizul.net
Ehehehe. Aku dah infom perkara ni dgn ChurpChurp. Dan mereka stuju hntr tiket tu ke alamat aku. Tinggal tunggu jak ni. keh2
s1

samizul.net said... [Balas Komen]

@Alfian J.

s5

Post a Comment

s1   s2   s3   s4   s5   s6   s7   s8   s9   s0

"Amalan membaca perlu diterapkan pada diri anak muda zaman sekarang. Walaupun perlu menggunakan paksaan". - pesan Tun Mahathir.

Jadi, kalau sudah baca.

Apa lagi.. Lontarkan suaratokrasi anda!