Lazada Malaysia
adf.ly - shorten links and earn money!

Habuan dari SAP! SAP Hebat, PowerCloser™ Lagi Hebat!


Assalamualaikum & salam sejahtera!

Aku join SAP ni saja jak mau test market sebenarnya, mau juga coba bisnes internet ni kan. Semua di hujung jari jak. Jadi aku pun join-lah selepas puas mencari kelemahan SAP Venture di bawah kendalian syarikat IBCT Enterprise ni di enjin carian google tapi tidak ketemu akan kelemahannya. Akhirnya dengan langkah yang yakin aku mendaftar di bawah SAP Venture pakej RM50


Ternyata memang berbaloi-baloi. Hanya selepas beberapa hari, memang berhasil. Dalam 4 hari saja aku dapat RM48, lagi RM2 pulang modal. Hebat tak hebat? Lagi bukti.

Sampailah akaun capai RM108. Aku pun cash-kan. Cash pun tidak sampai 24 jam, duit sudah dikreditkan ke akaun. Cepat gila!

Klik untuk zoom gambar



Kalau ada yang rasa-rasa mau join, ikutlah kemampuan kamu. Pakej mampu juga semua ni -


PowerCloser™

Tapi sekarang ni ada lagi satu projek terbaru dari IBCT. Lebih ganas dari SAP, PowerCloser™ namanya. PowerCloser™ akan memberikan panduan penuh untuk menjalankan bisnes bersamanya. Dua elemen digunakan iaitu teori & praktikal. Teori dalam bentuk ebook, praktikal melalui platform bisnes sebenar. Sistem PowerCloser™ memberi pendidikan bisnes secara interaktif kepada ahlinya. Dengan penguasaan sistem ini, tidak perlu mencari bisnes, sebaliknya bisnes yang akan cari anda! 

Lengkap dengan butiran syarikat dan telefon

Jadi berdasarkan panduan yang diberikan PowerCloser™ melalui ebook yang dibekalkan, elemen teori tersebut boleh dipraktikkan di dunia bisnes sebenar. Berdasarkan panduan yang diberikan, ahli akan menjalani beberapa peringkat dalam sistem PowerCloser™ ini. Peringkat-peringkat tersebut ialah:
M1: Email disahkan
M2: Langganan bermula
M3: Kefahaman buahkan hasil
M4: Langganan pasif
M5: Dilindungi takaful
M6: Melebar sayap perniagaan
M7: Kestabilan ekonomi

Siapa yang tak mau sampai tahap M7 tu. TU lah peringkat paling matang. hehe. Cara untuk mencapainya tidak lain dan tidak bukan, join PowerCloser™.

Berapa bajet join PowerCloser™?

Cuma RM50 sahaja. Berbaloi bukan. Kalau pun tidak sesuai, anda tetap tidak rugi apa-apa, anda masih dapat memuat-turun ebook dan belajar sistem perniagaan yang disediakan oleh PowerCloser™. Apa tunggu lagi, daftar PowerCloser™ sini.

Kalau kalian ada banyak soalan bermain di kapla, PM saja aku di www.fb.me/alfianjamjin


Mahu tahu lebih tentang PowerCloser™? - SOALAN LAZIM

----------------------------------------

Pautan berguna:

10 komenteraksi:

Fadzmie Mohamad said... [Balas Komen]

Selamat maju jaya, tuan! s0

Nadia Dzarief said... [Balas Komen]

boleh pecaya ba ni kan... =) macam minat ni tau

Alfian J. said... [Balas Komen]

Mestilah boleh pecaya ba. Tu la aku ajak mana-mana kwn yg berminat, boleh manfaatkan internet drpd online nda dapat pa. hehe

Klu join gini slain online ada lg pndptn sampingan, baru la masyuk! s1 keh3.

Lagi cara buat duit online

Alfian J. said... [Balas Komen]

Terima kasih tuan! MKumpul duit ba tuan, mau kawen. ngehehehe.

sharlina elieynz said... [Balas Komen]

s3 huahahah.. mau kahwin sudah dia.. hehe..

tapi aku tak minat benda ni.. apa pun semoga tambah untung lah.. hehe s8

Alfian J. said... [Balas Komen]

@sharlina elieynz
Betul juga tu. Klu nda minat, mmg teda keinginan. Nt klu ikut jak smbrg nda bsemangat tu. hihi

Ok, trimas ya doakan. hihi

Suhaimi Marzuki said... [Balas Komen]

HEBAT : Kelebihan USAHAWAN PEARL MARVELOUS
TANPA PERLU CARI ORANG ATAU PROMOSI! JAMINAN DOWNLINE ATAU PEMBELI PRODUK PERCUMA UNTUK ANDA! ANDA HANYA PERLU SHARE BISNES INI DENGAN RAKAN-RAKAN & INVITE MEREKA UNTUK JOIN WEBSITE PEARL MARVELOUS INI... Terhad sementara promosi masih berjalan. Hanya untuk yang terawal sahaja!
DENGAN KONSEP "TEAMWORK DAN WE SHARE WE EARN" KAMI AKAN BANTU ANDA MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA…!!!
ikhlas,
suhaimimarzuki
http://pearlmarvelous.com/?ref=jutamie

Anonymous said... [Balas Komen]

Saya nak tanya, let say saya amik pakej RM 20, adakah tanpa promote apa2,maksudnya memang betul2 goyang kaki x buat apa2, saya akan dapat sebanyak RM 1560 seperti yang dianggarkan?

danish danielle said... [Balas Komen]

xde masalah boleh goyang kaki, jgn risau tapi klu nak lebih cepat untung joint je group kami kwn akan bantu automatik dapat hasilnya

http://rm90.ibct.my/469

Mohd Khairulnizam Zakaria said... [Balas Komen]

Meneraju bersama SAP
copy link dibawah untuk keterangan lanjut
http://rm99.ibct.my/1082

Post a Comment

s1   s2   s3   s4   s5   s6   s7   s8   s9   s0

"Amalan membaca perlu diterapkan pada diri anak muda zaman sekarang. Walaupun perlu menggunakan paksaan". - pesan Tun Mahathir.

Jadi, kalau sudah baca.

Apa lagi.. Lontarkan suaratokrasi anda!