Lazada Malaysia
adf.ly - shorten links and earn money!

Habuan Besar dari SAYS.MY


Assalamu'alaikum!

Ternyata SAYS.MY sebuah rangkaian yang terbaik untuk buat duit melalui internet. Dalam tempoh sebulan lebih aku bergerak aktif, aku pun cash out pendapatan aku. Mahu tahu lebih lanjut tentang SAYS.MY? Klik sini.

Aku hold pendapatan SAYS.MY aku sampai cecah tahap yang aku inginkan, baru aku cash-out. Banyak sikit aku dapat. Hehe.

 
Ni masa aku mau cash out duit aku di Says.my. Pastu kena bersabarlah pasal kena tunggu 2-4 minggu untuk duit tu masuk ke dalam akaun anda. Iya la, bukan kita jak yang mau diurus Youthsays ni kan. Ratusan ribu ahli yang lain lagi. Setakat 16 September 2011 (10.12 malam), ahli Says.my adalah seramai 361,430 orang ahli. WOW!

Dan selepas 4 minggu, TADAAAA!

 
Berbaloi-baloi join Says.my! Ada jugalah pendapatan daripada kita online kosong jak. keh3.


Semoga bermanfaat! :D

3 komenteraksi:

tips said... [Balas Komen]

nak jugak! mesti link FB ke?? :)

Alfian J. said... [Balas Komen]

@tips
Iya, mesti guna link Facebook. Jum la join. Kita menang Samsung Galaxy S I tu sama-sma.
s1

Fadzmie Mohamad said... [Balas Komen]

Fuh, ratus-ratus juga ah earning SAYS ni. Tahniah, ging. Hehe.

Post a Comment

s1   s2   s3   s4   s5   s6   s7   s8   s9   s0

"Amalan membaca perlu diterapkan pada diri anak muda zaman sekarang. Walaupun perlu menggunakan paksaan". - pesan Tun Mahathir.

Jadi, kalau sudah baca.

Apa lagi.. Lontarkan suaratokrasi anda!